Äntligen en ny leksaksbutik på nätet

Äntligen! Nu kommer det snart öppnas en ny leksaksaffär på nätet! Domänen är klockren.. leksaker.se.

Utbudet med leksaker är dåligt. Jag föredrar faktiskt att gå till mataffären och köpa leksaker framför att gå till en stor känd kedja. Varför? Jo, för leksakerna där verkar vara gjorda alla i plast, de är prismärkta med ”extrapriser” året runt, håller i en kvart och är en del av slit och slängsamhället. Var är de leksaker jag själv hade när jag var liten? Rejäla i trä, klassiska och pedagogiska.

Mina favorit leksaker är från BRIO, som är ett märke som står för kvalité. Även om det blivit sämre med åren. Jag gillar klassiska leksaker i träpussel, ankor som dras i ett snöre. Men också stapelburkar, räkna siffror osv. Titta på bilden nedan, här är ett hav av leksaker jag gillar.. våra kända klassiker men också riktiga träleksaker.

leksaker

Jag hoppas på att denna leksaksaffär kommer börja sälja pixiböcker. De är perfekta små böcker med en saga i som räcker som kvällsläsning varje kväll. Dels för de små barnen men också för de äldre att läsa själva. Jag önskar också att de tog in dockor i fler hudfärger, så att det inte bara blir den ljushåriga skrollan. Hört att det finns en uppsjö av nyheter på lego också, det hade jag gärna sett mer av. Ska bli spännande att se utbudet i nya butiken som öppnar i vår.

PS Ser fram emot att titta på tomtarnas julverkstad på julafton.. DS

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.