Bottennapp med Sophie Kinsella

Hade väntat mig en ny skrattfest levererat från Sophie Kinsella med boken ”Dubbelbokat”. Men där misstog jag mig. Den handlade om två barndomskramrater (läs highschoolpar) som träffades igen på nytt av misstag när de båda hade gift sig och fått barn. Båda i mer eller mindre lyckliga / olyckliga förhållanden. Handlingen utspelade sig att de skulle ”testa om gräset var grönare på andra sidan”. Konstig handling, tråkig handling, dåligt med komik och skumt budskap. Jag hade förväntat mig att få ett leende på läpparna och få levererat lite komik. Men det var mest patetiskt och ja helt enkelt konstigt. Verkligen ett bottennapp.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.