De bästa filmerna med Bill Skarsgård

Läste en artikel i tidningen Café om deras frontperson, Bill Skarsgård som limmar över hela tidningen.

”Storebrorsan Alexander slet i Hollywood i fyra år innan han fick sin första roll. För Bill Skarsgård tog det sex veckor. Bill Skarsgård, Sveriges senaste superskådis på plats i Los Angelse”.

Om jag ska vara ärlig har jag inte sett Bill Skarsgård på vita duken en enda gång än. Nu är han aktuell med den internationella storfilmen Anna Karenina. En film (enligt min mening) i klass med klassikern Stolthet och fördom. Se trailern nedan:

Anna Karenina är baserad på en roman av Lev Tolstoj. Den handlar delvis om den gifta Anna Kareninas passionerade kärlekshistoria med officeren Vronskij. Parallellt skildras den lyckligare kärlekshistorien mellan Kitty och godsägaren Levin. Boken har filmatiserats flera gånger bland annat med Greta Garbo som rollsättare.

I Sverige kommer filmen ha premiär den 15 februari.

Tills dess får vi ta och se de andra filmerna som Bill Skarsgård har medverkat i. I rymden finns inga känslor (2010), Himlen är oskyldigt blå (2010), Simon och Ekrarna (2011).

Vi måste även nämna att Bill Skarsgård kommer medverka i Hemlock Grove ( våren 2012).

Intressanta reportage och intervjuer. Mycket innehåll för pengarna.

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.