Den mediala världen

Den mediala världen.. har du testat? Första gången jag kom i kontakt med den mediala världen var när jag gick i högstadiet. Då kommer jag ihåg att det var ”inne” att äga en egen tarotkortlek. Det var flera i klassen som hade en och flera av de jag umgicks med sa att de kunde spå. Jag kommer också ihåg hur jag bläddrade igenom annonserna i flicktidningen ”Frida” och ”Okej”, där den innehöll en massa annonser från sierskor där kunde ringa in och fick svar på sina frågor (Se ring eller spå online). Vi ringde aldrig. Det var nämligen 18 års gräns på dessa annonser och rediga som vi var så ringde vi inte. Än idag är jag lite nyfiken på att ringa in en gång och se vad som händer. Men framförallt skulle det vara spännande att gå till en sierska. Frågan är om jag vågar?

En vän till mig har upplevt väldigt mycket positivt med hjälp av healing. Vilket inte riktigt är detsamma som att blå spådd. Men jag tror ändå att jag har en rädsla av att bli spådd.. för då kommer mina tankar sättas i rullning. Kommer man medvetet att göra det som sierskan spådde? Eller kommer man akta sig för det ena och andra. Hur mycket skulle jag påverkas?

Minne från när jag var liten

Ett annat minne jag har är också när min syster spådde mig i handen. Det ska tilläggas att hon är storasyster och som lillasyrra tror man på allt syrran säger. Hon började tala väldigt långsamt, antagligen hade vi någon lugn avslappnande musik i bakgrunden. Sen tog hon min vänstra hand (det var väldigt viktigt att det skulle vara vänstra handen och så började hon tyda.

-”Du ser den här fåran som sitter närmast tummen.. den betyder livskraft sa hon. Det är den som säger hur långt liv du kommer få. Nästa linje är din livsberättelse. Den korsas av tre andra linjer som delas. Det är dina tre stora kärlekar sa hon. Den andra mannen i ditt liv kommer du möta två gånger”.. och så fortsatte hon.

Jag kommer inte ihåg om hon någonsin sa att det var påhitt allt hon sagt, eller om jag räknade ut det senare i livet. Men jag kan fortfarande komma ihåg allt hon sa. Jag har sen praktiserat dessa spådomar på andra i min närhet. Ett av mina partytrick. 😉

Något jag insett är i alla fall att mitt intresse för det mediala världen finns där. Jag tror på något efter döden och jag vet att vi omges av ett kraftverk av energier. För att ta ett exempel så kan man känna i hela kroppen när man flyttat på möbler och städat. Genom att flytta på grejer, så frigör energi omkring oss och vi känns upprymda. Jag läste en gång att man kunde gå och klappa händer i varje hörn i rummet för att frigöra energi.

Jag läser just nu en bok, som kanske inte riktigt handlar om den mediala världen. Men som handlar om tankens kraft och hur vi kan påverka energier omkring oss. Personligen tycker jag att det är viktigt att försöka ta till dig och vara öppen för nya upplevelser.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.