Det fjärde offret av Mari Jungstedt

Betyg: L L L (3/5)

Jag läser sällan deckare, för att det är en genre jag varit mindre intresserad av. Så hittade jag Mari Jungstedts bok ”Det fjärde offret” hemma i bokhyllan och beslutade mig för att läsa den. Vilket jag inte ångrar!

Boken handlar om tre vänner som ska råna en värdetransport, när den ska lämna pengar till banken. De misslyckas med rånet och samtidigt omkommer en liten flicka när de kör ifrån brottsplatsen. Senare blir en av de tre vännerna mördad och det verkar som att de andra två i gänget står näst på tur…. Vem är mördaren och varför vill denne mörda alla tre? Mysteriet sträcker sig tillbaka till början av 1990-talet….

Boken finns att köpa på www.adlibris.se

Jag kommer definitivt att läsa fler böcker av denna författare! 

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.