Digital-TV med Canal Digital

I senaste HSB tidningen kunde  man läsa att det nu öppnas upp möjligheter för mitt bostadshus att skaffa Canal Digital. Alltså byta från vårt nuvarande ComHem och skaffa Canal Digital. Detta måste jag ju självklart nysta i och se vad Canal Digital har att erbjuda.

Personligen ser jag inte mycket på TV, eftersom det är mycket skräp som visas där. Däremot ser jag mycket på tvkanalernas webbutbud. Där jag kan välja att se vad som intresserar mig och med mindre reklam. Faktum är att jag och sambon tittade på serie RESTLESS på svt1 häromdagen och klagade på att det inte var något reklamavbrott för att kunna och fixa lite käk.

Canal Digital beskriver sig som Nordens ledande TV-distributör med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag. Vi erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild till den mest avancerade tekniken, direkt från satelliten i rymden till boxarna i hemmen. Med våra Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst – var som helst. De har blivit utnämnda till ”Sveriges nöjdaste kunder 2 år i rad”.

Lokalpaketet är att jämföra med vårt utbud idag på COMHEM, 18 kanaler, 4 HD-kanaler för 199 kr/månad. Tidigare har jag betalat kring 350 kr i månaden för boxer. Har ni Canal Digital?

 

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.