Erbjudande på böcker

Ett annat hösttips är klassikern att krypa upp i fåtöljen och läsa något bra, om du som jag inte hann med de böcker du hade tänkt i somras, har vi nu en ny chans att få stänga in oss och bara vara. Jag hörde på jobbet om lite boktips, men då jag inte orkar ta mej till bokhandeln på stan, testade jag att surfa för att se om jag hittade något bra erbjudande. För det mesta hittar jag böcker på det lokala biblioteket, men ibland, kan man ju köpa och orkar man inte ta sig till bokhandeln, är det bekvämare att fynda på nätet. Dessutom kan man efter man läst boken, dela med sig och ge bort den till någon man tycker den passar till. Ett bra sätt att ge en present (även om den är läst) till någon som inte förväntar sig det.

Ett bra ställe att börja på är CupoNation, som samarbetar med flera företag, t.ex har de erbjudanden som 2 böcker för 99 kr på utvalda titlar och det fanns det en hel del att välja på och jag sparar gärna någon hundralapp att göra roligare saker för. Bl.a. fastnade jag för denna bok: ”ät mig”, av Agnes Desarthe från Paris, som handlar om en kvinna som förverkligar sin stora dröm och startar en restaurang. ”Just nu föreslår man att franska Försäkringskassan ska betala ut ersättning för denna roman, som är effektivare för humöret än alla moderna antidepressiva medel.”/LEXPRESS. Ett bra betyg måste man väl ändå säga! Här kan ni se en recension av boken på Svd.

ätmig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är dock svårt att slå ljudböckerna  på Storytel (erbjudande) , det är perfekt om man har svårt att sitta still och håller på med andra grejer hemma, som jag. Jag fastnade för Mia Törnbloms nya bok ”Hur svårt kan det vara” som handlade om möten med människor, där vi alla kan lära oss nya saker. Varför är det så svårt att ibland säga det där enkla som man vill?

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.