Eurojackpot drömmarnas spel!

Hur förklarar man eurojackpott? Enklast är nog att beskriva det som vanligt hederligt lotto fast på anabola! Betydligt större vinster fast å andra sidan oxå betydligt fler spelare. Inte sällan handlar det om flera hundra miljoner i vinstpengar.  Och det mina vänner, är ju en minst sagt kittlande tanke!

Jag, mina bröder, min mor och far kör ett 10 veckorssystem löpande så den där jackpotten skulle behövas delas på 5 om den gick in. Men vad gör det när vi får i runda slängar 100 miljoner var? Där kan vi snacka maxvinst! Jag kom för något år sedan på det absolut bästa sättet för mig att somna in på kvällarna… Börja fundera på vad man ska göra med sina 100 millar och vips så är du inne i drömmarnas värld och vaknar först när klockan ringer på morgonen. Många säger att det är en obefintlig chans att man vinner på Eurojackpott. Inga drömmare direkt! Jag ser det såhär: du har 50% chans att vinna,  för antigen så förlorar du, eller så vinner du, kort sagt 50/50.

pengar

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.