Final av Paradise Hotel

Ikväll är det finalen av Paradise Hotel, jo jag erkänner, jag har faktiskt tittat. De ser ganska gamla ut i programmet tycker jag men de flesta är 19-22 år. Frågan är om de förstår vidden av deras medverkande? Kanske är det inte lika många som följer serien längre, inte så som det var i starten av programmet. Jag har personligen inte sett Paradise Hotel på flera år, men just denna säsong har jag fastnat för. Det är kul att höra de ibland konstiga kommentarerna men framför allt är programmet fullt av omkastningar från gråt till glädje. Förstår inte riktigt hur de orkar att delta med alla dessa känslor som stormar, risk för att åka ut, kärlek, svek, hastiga nya regler etc.

Jag hoppas att Samir och Anja vinner ikväll. De har visat sig värdiga. Paradise-hotel-2013-3

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.