Byte av fönster kan ge bättre avkastning vid husförsäljning

Vi har varit på en hel del husvisningar. Där varje mäklare har deklarerat för hur mycket energi kan spara genom att byta fönster. Idag var vi på kalas hos min mormor och hon har valt att byta fönster på hela sitt hus inför sin kommande flytt nästa år. Än så finns det ju möjlighet att få ROT-avdraget. Men detta sägs tas bort nästa år. Så då kanske det blir ännu mer intressant på bostadsmarknaden att ha gjort yttre ändringar. Min mormor ska också renovera sitt badrum, som är från 50-talet. Jag tror förvisso att de som köper henne hus kommer blåsa ut allting, så enligt mig så tycker jag att det är en onödig investering. Framför allt när hon inte ska kakla utan lägga in våtrumstapeter, det är inte så eftertraktat. Men det kan man ju aldrig veta. Jag kan ha fel.

Jag tror däremot att dränering, fönsterbyte, måla huset etc. Det tror jag är en bra investering inför försäljning. Byte av kök och badrum är ett plus, men det är svårt att veta vilken stil de nya ägarna vill ha. fönsterbyte

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.