Företaget som gör alla en tjänst

Äntligen en tjänst som verkligen behövs.

Alla har vi erfarenheter och vi kan lära av allt i alla situationer. Men många utbildningar idag är en monolog av en så uttalad expert. Man trängs in i ett litet konferensrum, ofta i brist på mikrofon och med små, små skärmar med en tråkig powerpointpresentation. Hallå! Visst kan vi bättre?!

Jag tycker synd om dem som har ett handikapp i både hörsel och syn men för gudskull så är det inte så himla svårt. Eftersom jag jobbar med IT och är grymt intresserad av innovationer och nytänkande blev jag så grymt intresserad av företaget aa-video.se som jag sprang över idag. Företaget tillhandahåller utlåning av projektorer, skärmar, högtalare, mikrofoner etc. Allt som företag behöver i sina konferenslokaler. Tekniken kan vara dyr  – men problemen ligger oftast i att folk inte kan hantera den. Här får du alltså utrustning och service i ett. Jag har hört talas om fruktlådan, blomtjänst och städtjänst. Men här har vi alltså något nytt som alla ni med bristande kompetens inom området bör inskaffa. Aldrig mer vill jag gå på en utbildning, inte ens om den är gratis och få gissa mig till vad som står på skärmen. Eller se på en gammal videokassett med kasst ljud och ljus.

Jag har blivit så anti att gå på utbildning det sista, vilket är olikt mig och framför allt ganska trist inställning. I vanliga fall så tycker jag det är oerhört roligt att utbilda sig och lära nytt. Men eftersom jag är relativt ung, gått högskoleutbildning, kurser etc. Så är jag ganska mättad på utbildning. Men också väldigt KRÄSEN på bra pedagoger och utbildningsmaterial. Efter att jag fick barn har jag helt enkelt börjat prioritera min tid och börjat prioritera bort sådant jag tror inte håller så hög klass. Nästa gång jag får se en liten, liten skärm eller får dras med dåligt ljud. Jag ställer mig upp och går. Jag skulle faktiskt frivilligt kunna ta emot en hög med visitkort från aa-video och dela ut varje gång jag råkar ut för dåliga utbildningar. Som sagt, jag är en konferenssittare.

möte

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.