Fredag igen…


Hej!
Fredag igen och jag sitter vid tv:n och slötittar på ”The Voice”…. Har inte hunnit läsa så mycket som jag önskat denna vecka. Har varit rätt slut efter intensiva men roliga dagar på jobbet som förskolelärare.

En sak jag skulle vilja slå ett slag för vad gäller litteraturen är barnböcker. Jag älskar barnböcker och trots att jag är vuxen köper jag någon barnbok då och då. Köper ärligt talat hellre en barnbok för den läser man om mycket oftare än en skönlitterär bok riktad till vuxna…

En kvinna som både skriver och illustreras bra barnböcker är Catarina Kruusval. Hon har bland annat skrivit ”Fia och djuren” samt illustrerat ännu fler böcker. Jag kan köpa en barnbok bara för att ta del av de vackra bilderna hon tecknar.
kram

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.