Fredags reflektioner

Idag kom jag in på sidan bingosidan.com, bra samlingssajt om man gillar att spela på nätet. Själv tycker jag det är ganska kul att spela. Varje fredag har jag ett fredagsnöje att köpa en trisslott och en tidning som jag myser med. Det har blivit som min egen fredagstradition. Tyvärr vinner jag inte så mycket. Triss sägs ju dessutom vara lotten med lägst vinstchans men ändå blir det att jag väljer den.

När jag var liten kändes det som jag hade mycket tur, brukade ofta vinna i utlottningar i skolan. Min farmor och farfar hade ett eget bingospel i källaren. Där kunde jag sitta och spela med mig själv. Det var likt en strumpa man stoppade ner handen i och drog upp en rund kula som man sedan placerade på en egen bricka. Därefter placerade man en färgad pappersbit på sin egen bricka. Jag älskade verkligen bingo.

I min förening har vi bingo varje måndag, jag har aldrig varit med och spelat. Det är mest pensionärer. Men det skulle säkert vara kul. Bingo är roligt, och framför allt socialt.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.