Glad Påsk

 

Hej!

Jag vill önska alla en riktigt glad påsk och hoppas att ni får det riktigt trevligt vad ni än tar er för. Det viktigaste är ju inte att göra en massa saker utan helt enkelt göra det man känner för i den mån man kan det…. visst hade det varit skönt med en weekend till Paris eller något men det är ju inte alla som kan. Det vi alla kan om vi vill är ju dock att läsa en bra bok, se en bra film och kanske köpa någon trevlig tidning att bläddra i.  Förslag på trevliga tidningar är ”Allt i hemmet” som är en härlig inredningstidning. Vill man läsa något ”mindre ytligt” och mer andligt kan jag rekommendera tidningen ”Nära”, en tidning som handlar om andliga fenomen så som healing, medial utveckling med mera.

En bra film att se i påsk är Niceville, den handlar om färgade kvinnor som jobbade som hushållerskor i USA för ungefär 50 år sedan och deras situation. Rolig men också skrämmande och allmänbildande om varför rasistiska fördomar  alltid ska motverkas.

En annan bra film är ”En dag”. Den handlar om ett par som träffas på sin examen och sedan följer man deras liv de kommande 20 åren och hur de hela tiden håller kontakten med varandra…

Ha det gott.

kram

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.