Handarbete och pyssel

Nu har jag börjat prenumerera på en ny tidning! Ja den är faktiskt en riktig glädjespridare. Tidningen Handarbete och pyssel är en tidning som du kan köpa tillsammans med Expressen, GT, kvällsposten.. och den är bara så himla bra!

Handarbeten - sy sticka garn I senaste numret som jag har framför mig så bjuds det på pyssel i advent. De ger tips på paketkalendrar, ljusstakar och pynt i grannen. Så himla roligt. Jag hinner inte med så mycket pyssel just nu. Sitter fortfarande och broderar på min julstrumpa, tror det är tredje året i rad nu. Men något ska jag nog hinna med.

Garn i alla dess färger för att Sticka, virka och sy

Det skulle vara roligt att sticka, virka eller sy något. Om tre månader så flyttar vi till hus och då kommer jag få ett eget pysselrum! Därför står symaskin på min lista av inköp! För er som inte orkar eller hinner sticka, så rekommenderar jag att besöka någon julmarknad i dagarna. Där brukar det finnas försäljning av riktigt fint handarbete. Vill ni komma igång? Ja då rekommenderar jag istället att ni tittar på garn mönster på Hippstick. Hippstick har en mängd olika garner att välja mellan. Det är bara att vraka och välja!

Här kan ni bland annat få tips om hur ni stickar de populära mormorsrutorna. Här kan ni se hur min systers filt med mormorsrutor blev. Jag rekommenderar Hippsticks garn dels för bredden i sortimentet men också för den fina kvalitén.

Lycka till!

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.