Hemmamys på valborg

Det regnar här i Skövde idag och blåser. Lite ovanligt för att vara valborgsväder? I stort sett tror jag att det alltid har varit ganska varmt på valborg och 1-maj. Det är under mina 28 år, inte många gånger som jag fått ha på mig regnjacka när jag demonstrerat på 1-maj. Men ikväll så kanske det inte blir så många kring valborgsbrasan om det regnar. Heller inte så många eldar som tänds om det blåser. Vilket är tråkigt. Vi hoppas i alla fall att vädret blir bättre ikväll.

Det positiva med att det regnar och blåser att man inte behöver ha dåligt samvete för att krypa upp i soffan och bara chilla. Äta något gott och bara mysa under filten. Det är vad man kan kalla favoritdagar. brasaTända kaminen och bara njuta av sprakandet. Tyvärr så har vi inte skaffat det sistnämnda. Vi har däremot en skorstensfri kamin, men det är inte alls samma sak. Ärligt talat så tänder vi aldrig den. Tycker luften inomhus blir så dålig. I veckan fick vi en offert på vad en installation av en riktig kamin skulle kosta. Offerten låg på 65 000 kr. Det blir absolut ett framtidskoncept. Personligen skulle jag nog kunna byta ut TVn till en brasa. Ha den på bästa plats vill säga. Det skulle vara fantastiskt mysigt. En kamin från Contura blir att önska sig i födelsedagspresent 😉

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.