Hitta kärleken i sommar

Nu har jag läst böckerna 50 nyanser av honom och 50 nyanser av mörker. Jo, jag vet att det var på tiden. Men klassiska böcker måste man läsa. För detta kommer vara en bok som snart kommerom kommer bli en riktig tjejfilm. Vad tyckte jag? Jo, jag vill läsa bok nummer tre också. Så då måste det ju vara ett gott betyg. Jag tyckte att det hårda mot det oskuldsfulla var en klassisk skildring i nutid. Vilket äcklade mig lite, men allt eftersom handlinen utspelade sig så växte intrigerna och kärleksstoryn. 50 nyanser av honom var mer händelserik och avslöjande och det var väl först i den boken som jag blev riktigt intresserad.

Sommarflirt i sommar!
Nackdelen att läsa romansitska böcker på sommaren är att man funderar på sitt egna förhållande. Visst är det så, man påverkas såklart av allt man läser. Mer romantik i tillvaron, säger jag! Jag anser att alla killar borde läsa några rader ut 50 nyanser av honom också. För där finns alla de klassiska hövliga dejtingsreglerna och fraserna. All lyxkonsumtion av kärleksattraktioner, helikopterfärder, dyra middagar, maskeradbal etc. Listan kan göras lång. Inte för att man behöver göra allt det där och vara miljönär. Men trots hans bisarra syn på sex, så handlar boken också om uppvaktning.
Så för er som är kärlekskrankna.. vill jag säga att sommaren är en underbar tid att ta tag i sitt kärleksliv. Folk rör på sig, är på bra stämning och är redo för att släppa in något nytt. Så har du idag en brist i ditt kärleksliv, se till att boosta ditt eget också. Lättare sagt än gjort, kanske du tänker. Men så svårt är det inte, se till att registrera dig på dejtingsajter (fördel är att de letar också), ge det en chans. Sen ha ögonen öppna även på andra ställen du besöker i sommar, gör något du inte brukar göra och du kommer se att du kommer få träffa nya spännande människor.
Jag träffade själv min sambo på nätet, man lärde verkligen känna varandra via mail och sms innan vi slutligen träffades. Men vänta inte för länge, även om det är mysigt att ha en beundrare att skriva till och se på bild, så se till att träffa dem också. Gärna på en öppen plats till att börja med. Ett bra tips på första dejten är att göra något praktiskt. Då lär ni känna varandra bättre. Lycka till.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.