”I nationens intresse”

LLLL
Mikael Persbrandt spelar rollen som Hamilton i bioaktuella filmen ”I nationens intresse”. Han jobbar för det svenska försvaret och allt ska ske i nationens intresse. Huruvida Hamilton vill ha detta uppdrag ifrågasätter han starkt när han av misstag dräper kvinnan han älskar. Trots detta ger han sig ut för att bevaka när en tillfångatagen svensk ska få komma hem till Sverige igen.
Filmen var spännande, för det hände alltid någonting men samtidigt lite svår att förstå för att det var så många relationer och kopplingar mellan olika organisationer att jag kände mig lätt förvirrad när jag försökte sätta mig in i allt. Däremot gillar jag Hamilton starkt och kommer se till att läsa böckerna framöver… En av de bästa svenska actionfilmer jag sett.

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.