Inte försent att söka utbildningar till sommar och hösten 2014

Nu har antagning.se äntligen skickat ut första kontrollbeskedet. Spännande, där man kan läsa om man är behörig eller obehörig till högskolan och universitet i höst. Snart börjar semestrarna och det är under sommaren som man har tid att fundera på vad man egentligen vill göra…. Du kanske sitter fast i ett stressigt jobb och vill ha lite krydda i tillvaron? Ett tips är att kolla på studieförbunden om utbildningar eller kortare kurser. Går att läsa både i sommar och i höst. Själv har jag tittat på att gå en plantskola till våren. Dock har vi ingen trädgård.. så det kanske inte blir av. Vi får se. Drömmar måste vi alla ha.

Det är dock inte försent att söka utbildningar. Det finns ju även privata utbildningar, bland annat kan man utbilda sig till Diplomerad coach, coachstjärnan ab,  ett väldigt efterfrågat yrke på arbetsmarknaden just nu. Att utbilda sig till coach (finns flera slag personlig utveckling, arbetsmarknad, vägledning, entreprenörskap och kreativitet etc) ger dig ett mycket givande arbete där du får träffa nya människor och lära dig en hel del om andra och även om dig själv.

Så ge dig ut på Google och sök efter utbildningar som du är intresserad av. Det finns massa att välja mellan.
För er som inte önskar en så lång utbildning, glöm inte bort att man kan skaffa sig nya intryck genom att börja prenumerera på en tidning, eller läsa en bok som kanske inte riktigt går i samma stil som de du brukar läsa! Utmana dig själv.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.