Julklappar till spelaren, dataspelare och de sportintresserade

Första december, första lucköppningen. Bara 23 dagar kvar till julafton. Julkalendern, mysteriet på Greveholm har ni sett den?

Jag har köpt en del julklappar men ännu är jag inte klar. Kanske behöver jag inte vara det heller. Så idag blir det inga boktips, idag hoppas jag på att ni besökare ska ge mig tips på julklappar. Jag behöver tips till några olika personer i min närvaro

Till den hobbyspelaren

Vad skulle ni ge till någon som gillar att spela pocker och tipsa? Jag var inne och kikade lite på Speltipssidan  för att få lite tips. Någon som precis börjat spela skulle man kunna ge ett pokerspel till. Men någon som spelat ett tag.. ja vad vill de ha tro

Till dataspelaren

Jag har tyvärr ingen koll på vad man spelar nuförtiden. Mest onlinespel eller?

Till sportintresserade

Inte heller min starka sida det här med sport. Beror ju på vilken sport man är intresserad av. Vilket lag man hejar på. En supporterhalsduk kanske? Ge mig gä

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.