Julklappstips

Trots att nerräkning med julkalendern började för 11 dagar sedan, har då inte jag funnit julstämningen ännu. Har ni? Sista lönen innan jul har också inkommit. För de som arbetar i handeln har jag hört att även där har julklappsförsäljningen inte dragit igång.. Har ni börjat handla julklappar. Personligen tror jag att smartphones blir årets julklapp. Dessutom sägs det att fler och fler lägger pengar på julmaten istället för julklappar. Hur gör ni?

I år är första året på väldigt länge som min familj ska ha traditionellt julklappsutdelning. Vi ska alltså köpa ett paket till varje person. Men visst är det svårt att köpa julklappar? Jättesvårt. Man hoppas ju att de kommer till användning och att de inte slängs direkt i sjön. I min sambos familj så köper de en julklapp och så spelas de om vem som får dem. Då måste man finna en klapp som passar alla. Också extremt svårt. På hittajulklappar.se kan du söka på julklappar som passar ett visst kön, ålder och prisgrupp. Du kan också ställa in de kategorier som personen är intresserad av.

2014-12-11_124035

 

Vid  min

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.