KÖP INTE DEN HÄR BOKEN

LLL

Jag köpte inte boken; ”Köp inte den här boken” av Gamming. Jag lånade den på biblioteket, vilket du också kan göra. Författaren beskriver hur hon lovar att inte köpa mer än det nödvändigaste under ett års tid. I sin blogg som resulterade i denna bok beskriver hon hur hon gick till väga och vilka utmaningar hon ställdes inför. Hur hanteras inköp av presenter när barnen ska gå på barnkalas?… Boken är samtidigt en kritisk samhällsskildring av konsumtionssamhället västvärlden lever i. Samtidigt inspireras jag av på hur många olika sätt jag kan ta del av nyheter, kultur med mera utan att betala en krona för det. Biblioteket är ett exempel på vad som kan och bör utnyttjas mera. Läs den och låt dig inspireras helt eller delvis!

Referens: Ann-Christin (2008). Köp inte den här Ronneby: Hexa boken: mitt år med köpstopp.

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.