Köpt ny lampa från restauranginredning

Jag har köpt en ny kökslampa, eller rättare sagt två faktiskt. Jag hittade dem på blocket, fina stora, transparenta lampor. När jag hämtade dem så frågade jag om de hade några skavanker? Då sa han som sålde dem att jag gärna fick komma tillbaka och byta om jag ville, för han hade 15 st till! 15 st.. Tydligen har denna varit uppsatt på en restaurang i stan och nu hade de bytt inredning och valt att sälja. Nu måste jag gå till restaurangen och titta på den nya inredningen. En vän berättade att de ändrat från modern, minimalist, vit inredning till industrilook med metall och gulddetaljer.

Restaurangen som ändrat inredningen är ett ganska stort inneställe och ganska nybyggt. Personligen tycker jag inte att de behövde byta inredning. Men kanske behöver de hotta upp inredningen nu när det startat en ny konkurrerande restaurang rakt över vägen.

vit stolar

Såna här vita, i min smak, skitsnygga stolar åker ut för förmån till ny industristil. I förmån till dessa andra skitsnygga metallstolar. Bilderna kommer från www.azdesign.se

metall_stol

Soffa Cubica, passar bra till den lite råa industristilen. Det tråkiga med industristilen tycker jag är att det är svårt att få till myskänslan, den mjuka känslan. Som man oftast får till med tyger och varmt ljus. Ska bli spännande att besöka den nya restaurangen och få inspiration. I hemmiljön så ändrar vi kanske inte inredning så ofta men i restaurangmiljö är det viktigt att följa med trenderna för att faktiskt få stämpeln som ”innekrog”.

soffa-cubica-2-storlekarsoffa från AZ Design

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.