Läsplatta, surfplatta eller barndator?

barndatorBarndator

Har ni köpt en barndator till era ungar? Detta är en specialdator för barn som leker barnmorska (produkten finns på pixmania.se). Jag tänkte att jag skulle köpa en sån här i framtiden till mina barn, coolt att de kan få en egen dator. Men nu 2014..

…så leker barnen direkt med surfplattan. Rätt eller fel? Är det en lathet av vuxna att låta barnen leka med vuxenleksaker? (Nu finns det dock många lås för att låsa datorerna). Leksaksdatorer känns tråkiga med få spel medan appar har oändliga möjligheter med film och spel…

 

Läsplatta eller surfplatta?
En annan onödig pryl, borde väl såväl vara läsplattan? Jag har ingen själv, så därför har jag inte haft möjlighet att jämföra. Dessutom föredrar jag böcker.. men av miljöskäl så är det bra med digital produktion. Hur som helst, så går det kika väl att läsa på en surfplatta som en läsplatta? Så varför köper man en läsplatta? Har ni en?

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.