Ljumna sommarkvällar

”Ljumna sommarkvällar” känns som en titel tagen från en kärleksroman. Men det är just vad det nu är. Klockan är 21:38 en fredagskväll. Luften är varm och skulle man titta ut så skulle man kunna tro att klockan är sex på kvällen. Midsommarhelgen är över och nu väntas mörkare kvällar igen. Vi har ännu inte köpt några trädgårdsmöbler. Trots att det faktisk nu är sommarrea lite varstans. Vi har lånat ihop lite sommarmöbler från våra svärföräldrar. Igår arbetade jag vidare i trädgården men passade på att njuta en hel del också. Jag är långt ifrån nöjd med vår trädgård. Det fattas golv och tak, som en trädgårdsarkitekt skulle ha sagt. Tak i form av segelduk eller parasoll. Golv i form av marksten.

Igår anade jag en ny liten rabatt. Det blev en buske (som jag inte kommer ihåg namnet på) men som jag har planerat för att skymma sikten en aning från grannen. En sån liten förändring gjorde susen för mitt välmående. Nu känns det mer ombonat i trädgården. Sen lade jag sten runt busken i rabatten och det blev riktigt snyggt. Nu ska jag beställa marksten som en gång ut mot (senare lagda vägen).

DSC_0052

Det ser inte mycket ut för världen men snart kommer det bli en gång här som min dotter kan leka inte nudda mark på. Jag vill ha ojämna, naturliga steppingstone.

DSC_0054

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.