Möt din skyddsängel

Betyg: L L L L (4/5)

Möt din skyddsängel av Märtha Louise (norges prinsessa) & Elisabeth Samnöy är en bok om andlinghet som jag ska ta itu med. Den har legat i min bokhylla länge och jag har inte prioriterat att läsa den… Fråga mig inte varför…

Boken handlar om  hur vi på ett enkelt sätt kan utvekcla vår mediala förmåga om vi så vill, och leva mera i samklang med nuet och ”andevärlden”.

 Att jag väljer att ta upp denna bok nu innan jag ens läst den, beror på att jag mer än någonsin känner ”behov av att utforska andra sidan” med fokus på den ljusa och positiva energin.Igår (den 10 september 2012) satt jag vid min farmors sida tillsammans med mamma och pappas bror och vakade över farmor som 87 år gammal tog sina sista andetag. Jag kände att det är så här alla borde få avsluta sina liv, efter att ha levt länge och ha med sina barn och eventuella barnbarn vid sin sida och sakta lämna detta liv…. Jag vet inte om det är min farmor som är/blir min skyddsängel, vår relation har varit lite komplicerad, men jag tror att hon finns där på andra sidan och ser mig och min familj….

 

Om Lina Bäck

Namn: Evelina Bäck Smeknamn: Lina Bloggar om: Böcker och film. Driver bloggen lokatt.nu.