Sjuk hela veckan

Denna vecka har jag legat sjuk. Jag har alltså varit riktigt sjuk och legat i sängen hela dagen och sovit. Så var det i alla fall de två första dygnen. De senare delen av två dagarna i veckan har jag fått tid över att titta på en hel rad av filmer. Jag har låtit Netflix fått välja åt mig. Genom att  tryckt på ”Förslag för dig” och fått se en hel del filmer som jag annars inte hade valt.

Nu kan jag också meddela att jag har sett alla säsonger av ”Drop Dead Diva”, tror det var sex säsonger. Jag tröttnade faktiskt efter säsong tre, tycker att fallen verkade komma tillbaka. Hade ett fall handlat om en tonårstjej så handlade nästa om näthat.. etc. Det var som att avsnittet innan gav inspiration till att författa nästa och så blev avsnitten ganska platta och tråkiga. Dessutom kan jag också de fraser som används för att ”spela advokat”. Jag såg iaf de fyra sista avsnitten, blev jag förvånad? Ja, faktiskt. Det blev inte riktigt så som jag hade förväntat mig. Sevärt? Ja, det tycker jag!  Jag känner mig fortfarande boostad av Janes underbara självförtroende. 😉

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.