Skippar melodifestivalen i helgen – Tröttsamt med deltävlingar

Äntligen fredag. Fredagsmyset är uppdukat för kvällen. Har köpt hem lite god mat och nötter som jag tänk snaska i mig till TV-underhållningen ikväll. Japp, ikväll blir det mysafton.

Imorgon däremot ska jag gå på revy och kommer därmed välja att skippa melodifestivalens delfinaltävling. Det lockar mig inte att se melodifestivalens tävlanden en gång till. Kanske blir det en öl på finkan eller på Kalles Bar istället.

I eftermiddags var jag på biblioteket igen. Det har strömmat in en massa nya böcker om poker.  Trenden är att fler och fler pokerböcker blir översätta på svenska. Nu känner jag att jag snöat in lite på det här med black jack. Kanske kommer jag att sätta mina kunskaper på prov imorgon. Finns väl dock inte så mycket att spela på, på sin höjd kanske en spelautomat och kanske ett blackjack bord. Jag skulle vilja testa roulette med ett sånt där hjul ni vet. Vad jag har förstått å satsar man på ett nummer och sen så snurrar kulan runt i hjulen. Låter ju enkelt. Lite som chokladhjulet på Liseberg. Hehe. Kanske inte riktigt är så enkelt? Hittade en bra sida där man kan läsa på lite mer om Roulette och casino.

Tips på några bra Pokerböcker:

Poker Teori – Lär dig tänka som ett pokerproffs: David Sklansky.
Hold’em med små insatser : Vinn stort med expertspel av: Mason Malmuth
Super System av: Doyle Brunson.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.