Smygpremiär på En gång i Phuket i Göteborg idag

Idag visar Film i Västs förhandsvisning av samproduktionen En gång i Phuket.  På plats bland den speciellt utvalda publiken finns filmens huvudrollsinnehavare Peter Magnusson, Susanne Thorson och David Hellenius samt regissören, Staffan Lindberg. En gång i Phuket går upp på svenska biografer fredag 3 februari.

Om filmen EN GÅNG I PHUKET
Sven är en karriärcoach med inrutat vardagsliv som fått nog av att hjälpa andra att byta liv. Sven vill ha något mer. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv. När Johan plötsligt dör i en olycka i samband med ett BASE-jump från Kaknästornet säger en röst inom Sven att det är hans tur att förverkliga sina drömmar. Han säger upp sig på jobbet och hoppar på första bästa plan till Thailand för att skriva en bok och äntligen börja leva livet på riktigt.
I Thailand möter Sven Gitte, en ung och fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler. Och så dyker Anja upp, en seriös bokförlagsredaktör som tagit paus från sin pojkvän och rest till solen med några väninnor för att tänka. Sven lider av skrivkramp och trasslar till det med Gitte och Anja.  Livsavgörande frågor hopar sig. Vad vill Sven egentligen göra med sitt liv och med vem?

Se trailer

Källa

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.