Spådamer, Medium & Siare

Jag har börjat titta på serien Drop Dead Diva, som är en serie på Netflix från 2009 (rekommenderar) . I säsong två fick jag lära mig att väggmögel kan skapa hallucinationer? Avsnittet handlade om ett par som ville stämma en hussäljare för att sålt ett hus där det spökar. Huset låg på en såkallad lista över hus som spökade.

Just nu känns det här med medium mer modernt än någonsin. Ni har TV-serien Medium, som är en amerikansk dramaserie. En natt på slottet som sändes på TV4, där ett medium träffar B-kändisar och får kontakt med andliga. Sen har vi ett program från TV som heter ”på andra sidan” som är en Svensk dokumentärserie från 2012 i åtta delar som handlar om tre svenska mediers annorlunda liv och arbete. Samt ”det okända” där Sveriges främsta medier besöker svenska hem där de boende har problem med övernaturliga. Så visst går det en våg av intresse för de som gått bort eller för vad som händer efter..

För dig som är intresserad av att komma i kontakt med andrar, så finns det medium som kan hjälpa dig. Jag kan dock inte skillnaden på siare, spådam och medium. Men det kan ni läsa om spådom online. Personligen så gillar jag alla dessa program, fast jag vill gärna inte se dem när det är mörkt ute 😉 Jag tror mig ha hört om att det finns listor på hus som spökar även i Sverige, men inte ur ett dåligt perspektiv utan snarare för att det är en turistattraktion i sig. Spöken behöver ju inte vara farliga.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.