Sponsrad Video: Har du koll på dina utgifter?

Har du funderar på hur mycket pengar du lägger på nöjen? Hur mycket pengar går till mat, bensin, kläder? Nu har Swedbank tagit fram ”Utgiftskollen” i mobilbanken för att hjälpa dig att hålla reda på vart pengarna tar vägen.

Det blir lite som att följa din egen ”Lyxfällan”, fast utan skulder förhoppningsvis. Kanske blir du mer pengamedveten om vart pengarna tar över. Kanske blir du till och med stolt över dina satsade pengar eller investeringar i dig själv. Eller också det motsatta helt överraskad över hur mycket pengar du faktiskt lägger på vissa utgifter. Vilka utgifter tycker ni är berättigade? Personligen tycker jag om att lägga pengar på kommunikation. Det vill säga postkort, telefonräkning och busskort. Det är sådant som gör att jag kan kommunicera med människor, för det betyder mycket för mig. Vad lägger du pengar på? Vad skulle du vilja dra ner utgifter på?

Mat tycker jag är en tråkigt kostnad, men samtidigt är mat också nödvändigt och viktigt. Nöjen då? Trots att vi närapå har ett hemmabiosystem, så tycker jag det är mysigt att gå på bio. Jag får nog ladda ner appen och se vilka som är utgiftsbovarna i mitt liv.

Detta är ett sponsrat inlägg

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.