Sponsrad Video: Interstellar

Nej, inte en till hjältefilm till, där världen går under, tänker kanske du. Ja, det var min första tanke också. Men sen började jag fundera.. det är precis såna här filmer som jag lockas av att se. Äventyr, action och romantik. För er som missa filmen på bio, så lanseras den i dagarna på Blu-ray™, DVD och digitalt! Kanske blir Interstellar en ny klassiker?

Vad handlar filmen Interstellar om?

Interstellar handlar om att människorna har förbrukat jordens resurser och där jorden är dömd att gå under. Forskare får i uppdrag att resa till andra galaxer och utforska en ny framtid. Skådespelare är den förtjusande Anne Hathaway (som jag för övrig älskar) och Matthew McConaughey som också är en av mina favoriter! Filmen väcker ju en del tankar kring existensen. Finns det liv på andra planeter och vad skulle man själv göra om man visste att planeten skulle gå under?

Se den och ge ditt omdöme. Själv så anser jag att fredagsmyset är fixat!

 

Detta är ett sponsrat inlägg.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.