Sponsrad video – Kanal5

Den 10 januari är det permiär för en ny actionserie på kanal 5. Kanske har ni redan sett trailern? Eller hört talas om serien ”Person of interest”?

Se trailern nedan:


Läs mer om Person of interest

Om jag ska vara ärlig så följer jag inte inte någon serie, inte just nu i alla fall. ”Bonde söker fru har ju precis slutat..” Däremot är jag intresserad av actionrullar och framtidsfilmer. Kanske kan ” Person of interest” bli en favorit..
Eller vad tycker ni om trailern? Visst verkar den bra? Jag är helt såld på dektektivlekar från att jag spela sällskapsspelet (mordgåtor) Cluedo när jag var liten. Serien hndlar om ett dataprogram som kan upptäcka brott inom de utförs. Därav kan man följa personer och förhindra dödsfall och brott.. mm min hjärna går iaf igång på att gissa mördare.. 10 januari alltså, då visas första avsnittet.

Några fler ”avslappnande” timmar framför kanal5 serier går till 2 and a half men, arga snickaren, polisskolan.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.