Sponsrad Video: Ludd by Bylund

Äntligen lite rolig reklam på TV! Ja, det är brist på rolig reklam på TV. Jag kommer ihåg när jag var på skoldisco när jag var sådär 10 år och vi satt hela klassen och skrattade åt en guldfisk som nickade mot någon produkt utanför glaskupan. Jag kan inte komma ihåg vad som var så roligt men jag förstår att vi antagligen var väldigt lättroade och lättpåverkade. Men reklam kan vara både utbildande, rolig och annorlunda. Det är den unika reklamen som vi kommer ihåg. Å Ö&Bs nya reklam Ludd by Bylund, tror jag är en sån. En ihågkommare.

Med den introduktionen så hoppas jag att du såg klippet.. så vad tyckte du? Själv tycker jag att ”luddet” från torktumlaren är riktigt, riktigt äckligt. Till och med mitt eget ludd. Men att komma till torktumlaren i ett allmänt utrymme och samla ludd.. äckligt! Att någon skulle tillverka ett par badkalsingar och hoppa i bubbelpoolen med dessa det får det att rycka i huden på mig. Men ja.. vad ska man säga… extremt skojig reklam!

 

Inlägget är ett sponsrat inlägg.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.