Sponsrad Video: Premiär 13 februari – FIFTY SHADES OF GREY

Äntligen kommer den på bio! Detta är ett sponsrat inlägg.

Det är nog fler än jag som gått och hemligt längtat efter att Fifty shades of Grey, eller Femtio nyanser av honom, som boken heter på svenska, ska komma upp på bio. Författaren E L James trilogi slog ner som en bomb när den publicerades. ( Jag tror att det var hennes debut som författare?)  Efter bara sex veckor i bokhandeln hade 10 miljoner böcker sålts i USA och succén fortsätter utomlands där 37 länder har köpt rättigheterna. Ja, boken kommer bli en ”måste” i bokhyllan över klassiska verk.

Jag sträckläste boken även om jag ansåg att den var lite väl överdriven ”fröken oskyldig” och ”mörke påtvingare”. Men men lite överseende av detta så är det en riktig bra kärleksroman som innehåller spänning, lyx och intriger. För er som inte har läst boken så kan man säga att det handlar om en student som halkar in på en jobbintervju och träffar en framgångsrik ung entreprenör. De fattar genast tycke för varandra och upptäcker snart att de båda bär på två hemligheter. Han, ett mörkt förflutet, med en syn på sex som kan beskrivas som extrem. Hon, genant över att fortfarande vara helt oerfaren, väntar på mister right.

Vi har sparat våra biobiljetter vi fick i julklapp, nu ska de användas. Håller tummarna för att skådespelarna är bra. Få se om jag får med sambon eller om det blir en utekväll med tjejerna. Vi ses i biomörkret.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.