Sponsrad Video: Sveriges största mediakändis gör comeback!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Semester, semester något att läsa på planet, på stranden ja hela veckan kanske ha att göra i en hel
vecka.

Vad har hänt sedan sist med kändisarna? Jag köper ju inte tidningen alltför ofta kan jag erkänna, oftast är det nog tidsbrist som gör att jag inte djupdyker alltför ofta i dessa kändistidningar. När jag läser är det både bra artiklar och roliga tidningar med mycket recept, tips, kläder även om kändisarnas liv är lite glittrigt och påhittat eller inte så vet man ju att de är ”vanliga” människor de också och vår kungafamilj som många äldre har på kort på hemma, det är ju deras ”jobb” men ändå kul att följa även om jag inte är direkt för monarkin så gillar jag dem.

Kanske är det så att damtidningar är det som säljs mest av. För det är ofta dem man hittar i offentliga miljöer. kanske är det på grund av deras breda folkliga utbud? Jag läser dessa damtidningar när jag kommer åt mest på allmänna platser men det händer att jag köper dem i affären vid olika tillfällen också.

.. De kallas ju damtidningar. Men jag har allt sett herrar bläddra i dem också. Det finns också korsord och dylikt att göra. Ur verkliga livet är precis vad namnet säger vardagsmänniskor att följa något som jag tycker är väldigt bra att läsa om olika människoöden som verkligen berör som man kan känna för. Sedan gillar jag modesidorna i dessa tidningar både vad som gäller hemmet, trender och kläder givetvis. Som sagt dessa tidningar ger väldig inspiration och handlar om allt. Det måste finnas något i tidningen för alla även för den idrottsintresserade och som helst bara följer sport detta finns också. Ekonomi, kändiskockar, mattips, livspussel, listan kan göras lång. Tidningen Hänt i Veckan innehåller allt förutom ett reportage om mig men det kanske kommer det också när jag får tid men jag skulle gärna vilja prenumerara konstant på Hänt i Veckan för så bra tycker jag tidningen är med sina 96 sidor varje vecka och allt hjärtansskvaller det är ju bara för bra för att vara sant vad mycket man får veta men min tid hinner inte med men när jag hinner som nu när jag är ledig.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.