Sponsrat inlägg: Telia HBO

agot_wallpaper-1024x576Lokatt har blivit ombedda att recensera ett inlägg om Tv-serien Game of Thrones som kan ses med HBO i Telia Digital-tv, nu gratis i 6 månader. Läs mer och beställ HBO!

Games of Thrones är baserad på romanserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin. Jag har dock inte läst romanserien utan sett sporadiskt några avsnitt av tv-serien Game of Thrones när den sändes på SVT. För er som inte sett serien och är intresserade av action och älskar filmer som Braveheart. Då har ni att ta igen, serien är nämligen inne på säsong 3. Det jag gillar mest med serien är att den känns trovärdig och påkostad – ”inga töntiga repliker och svinga svärdet i luften, träffa bredvid och dö- scener”. Det kostade nog några mille för att spela in den och resultatet är en riktigt bra serie! Den innehåller alla delar – action, drama och romantik. Den första säsongen av serien hade premiär 2011 och har i Sverige sänts på Canal Plus och SVT.

Gillar du konspirationer, makt, mord, och krig. Då kommer du bli helt såld på serien. Genom HBO kan du se amerikanska TV-serier samtidigt som de släpps i USA.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.