Sponsrat inlägg: Telia HBO

Sponsrat inlägg av Telia HBO.

Det passade ju bra idag att få ett sponsrat inlägg av Telia HBO, för i veckan har det mest blivit att hänga framför TV och sett serier. Inte mycket bokläsande alltså. Såg ni den nya serien med Mia Skäringer, Mia på Grötö. Det var ingen succé direkt. Jag tror iaf jag hade hoppats på lite mer humor. Det intressanta var ju istället mötet och personerna bakom namnen som Anders Bagge, Tilde de Paula och Peter Jöback. Jag orkade dock inte se hela programmet. Läste efteråt i Aftonbladet att Mia ”tröttnat på supandet i tv” och därmed i sin nya show ”Mia på Grötö” skurit ner på spriten till gästerna. Den där Mia är nog inte så dum ändå.

truebloodEn annan serie som jag längtar efter att få spendera timmar i TV-soffan med är True Blood. Så jätte spännande och intressant är serien egentligen inte. Men jag är låt säga ”såld” på den..

Just nu är det inte frid och fröjd i småstaden Bon Temps i Louisiana eftersom vampyrer börjat livnära sig på mänskligt blod igen.  Du kan se True Blood genom att skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. Det bästa med HBO är att du får se serierna dagen efter USA-premiären. Dessutom tidigare avsnitt och hela säsonger finns i programbiblioteket. Nu är det lätt att bunkra upp för serie-maraton!

Läs mer och beställ HBO!

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.