Stjärnglans med löshår för en dag..

Jag vet inte om det beror på ålder (över 30) eller om det är hormoner efter att man har fött barn? Men mitt hår har slutat att växa. Nu har jag aldrig varit en person som kan klippa av sig håret och få det att växa ut direkt och ha långt hår igen på  6 månader. Utan det har alltid tagit tid för mitt hår. Men just nu tappar jag mycket hår när jag schamponerar håret och överlag så blir håret slitet fort. Lyxproblem, jo jag vet men ändå irriterande när man faktiskt vill få längre hår. Det blir kortare och kortare och kortare. På något sätt så är kroppsidealet också en kvinnas hår. Du är inte riktigt kvinna om du inte har ett hollywoodsvall? Eller ? Jo, du kan vara en tuff brud med kort hår och massa attityd men det passar inte riktigt min personlighet.

Hollywoodsvall på några minuter

Oavsett så är det bästa att man inte behöver välja, det går att få hollywoodsvall inom några minuter. Det finns massa sätt att lösa detta på. Min snabblösning heter hårförlängning med clips, finns både oäkta och äkta hos till exempel Pozehair.   Även om jag egentligen vill ha längre hår, så är det skönt med kort hår ibland. Det torkar fort och är lättskött. Men när jag ska vara fin, så sätter jag gärna i löshår och får lite extra stjärnglans.

Mina tips till dig som funderar på löshår

I vanliga fall så brukar jag köpa löshår i samma färg som jag har håret. Jag brukar oftast välja att färga mitt egna hår i samma nyans som löshåret. Det är enklast. Löshåret brukar jag välja i en nyans mörkare om man ligger mellan två olika färger.

Men i helgen när jag var på bröllop, så fick jag feeling med att sätta i löshår i mitt korta hår. Då valde jag att fylla ut med en helt annan färg och fläta håret i en enkel fläta. Ingen såg att det var löshår och jag kände mig jättefin. Observera att min hårlängd egentligen slutar vid hakpartiet. Så nöjd.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.