Strunta i att köpa litteratur om inredning

Det är inte bara i böcker och tidskrifter som man kan finna inspiration till att göra om där hemma. Jag vill till och med hävda att all litteratur som inte är av det klassiska slaget inom inredning är lika med värdelöst. Hårt sagt? Kanske. Men ärligt.. trender ändrar sig från säsong till säsong och en bok som har 1 år på nacken känns inte lika aktuell längre. Så ska ni köpa böcker med inredningsinspiration låna dem på biblioteket istället, eller köp en nyutgåva av en tidskrift.. ELLER.. använd nätet! Här finns en massa tips och inspiration. Inte bara på bloggar utan även på företagshemsidor. Här ska ni få se något som jag drömt mig bort med det sista..

Skåne marmor

Skåne marmor är ett företag som är specialiserade på bänkskivor i marmor och granit. Men de är också trendsättare och bjuder på en massa fina bilder från deras showrooms och galleri. Såklart kan ni även ta en titt på deras produktutbud. Nedan kan ni se två bilder jag plockat från deras hemsida.. visst är det läcker inredning?

Här kommer några av mina favoritbilder för inspiration i inredning

bildspel374_large

Hur snyggt får det vara?

Naturskön inredning med närhet till naturen. Stora fönster, mustiga färger. Varmt och behagligt ljus.

bildspel376_large

Lekfullt och glatt

Tänk att komma in i denna skolmiljö? Eller lobby? Kreativiteten flödar och det ser väldigt kul att slå sig ner här en stund och skriva på nästa blogginlägg. Rummet ger energi.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.