Tarot – vad händer 2014?

tarotkortHar ni sett ”Livet på andra sidan” som går på TV? Vilket jag tycker är oerhört fascinerande. Medierna Vivi Linde och Pehr Trollsvedens  leder programmet och hjälper familjer att bli av  med sina andliga närvaro. Jag tycker att det är lika spännande som det är otäckt.
Häromdagen berättade en släkting att hon fått ”besök”, kaffekokaren hade kokat kaffe av sig självt, trots att det var omöjligt. Kaffekokaren har timer och ingen hade varit hemma. Första gången hon ens hade funderat över det okända.
På 90-talet var det väldigt populärt i skolan att leka med tarotkort. Alla skulle spå sig själva. Så för mig har det blivit lite som en lek. För hur ska man tolka ett kort, om man hela tiden kan göra en ny tolkning genom att dra ett nytt? Är det ens meningen att vi ska vägleda oss själva? Slump eller ödet? Enligt Tarot av Tarotguiderna  kan alla lära sig sia med hjälp om tarotkorten. Tarot är ett verktyg där man har kontakt med sin andliga Guide. Den andliga kontakten är av yttersta vikt för att kunna ge så bra medial vägledning som är möjligt. Man arbetar på två nivåer och på så sätt får man en mer flerdimensionell tolkning.  Tarotkort sägs vara det bästa verktyget om man ska tolka i ett tidsperspektiv. Tarot används för att se vilka energier och händelser som är på ingång i livet, tarot korten visar förändringar som ligger framöver. Med hjälp av tarot så kan vi bli vägleda inom kärlek, arbete, hälsa, själsligt eller andra frågor.

Oavsett om man tror på tarotkort eller ej. Tror jag det är nyttigt att stanna upp och fundera över sitt liv och vart man vill komma. Vi behöver andrum och fokusering för att veta vad vi vill med våra liv.  Tarotguiderna skriver att allt i vårt universum är uträknat genom matematik och siande.

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.