Bioaktuellt: Teenage Mutant Ninja Turtles

untitledNostalgi! Jag har varit och sett biofilmen Teenage Mutant Ninja Turtles. Ja, det väckte verkligen barnminnena av turtles dockorna som jag och min bror lekte med tillsammans när vi var små.

Så vad tyckte jag om filmen?
Teenage Mutant Ninja Turtles är tonårssköldpaddorna som ska rädda världen från skurkarna. Ja handlingen var väntad. Skådespelarna var roliga och filmen flöt på i bra tempo. Lik andra superhjältarfilmer som Batman och Spinderman. Filmen kändes lite kort, jag hade nog kunnat slå några minuter till i biosalongen med dessa fyra muskelberg.

Tycker absolut den är värd ett besök på bio!

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.