The backup plan

Betyg: L L L L 4/5

20120923-002702.jpg

Jag fick tipset av min vän Martina att se filmen The Backup Plan. Nu har jag sett den 2 ggr, en tjejmaraton film. Jag älskar den. En film som gör en lycklig.

Handling:
Tjejen Zoe har inte hittat ”den rätta” men känner att det är dags att skaffa barn. Så hon bestämmer sig för att se till att på egen hand bli gravid. Kärlek uppstår när man som minst anar det. Gravid och kär. Ska hon berätta för Alex, eller kommer hon skrämma iväg honom för gott? Är han redo för att bli pappa? Undrar om Martina kollat på mitt filmtips ”Maid in Manhattan”, en annan romantisk komedi med Lopez.

Humoristisk, romantisk och jordnära. Jag gillar karaktärerna. Dessutom gillar jag Jennifer Lopez som spelar Zoe.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.