The Hobbit – en oväntad resa

Då har jag settThe Hobbit antagligen sist av alla. Jag var en aning bekymrad över att ha väntat så länge med att komma till biosalongen att filmen inte längre visades. Vänta tills den kommer ut på film, det har jag ingen lust med. Men visst den visades till min stora glädje.

Så där satt jag redo med töntiga 3Dbrillor som skaver på öronen och fick se en ny Sagan om ringen, The Hobbit.

The Hobbit – den oändliga resan
För fansen måste det vara riktigt kul att träffa alla vännerna igen. Frodo, Bilbo, Gandalf å gänget igen. Visst var det en fantastisk film. Visst tyckte jag att den var professionell gjord! Men hela den här storyn med att jagas och färden.. Hela tiden vara på väg. Vi har redan sett 9 h av färden.. Kul var i alla fall att få se den bruna trollkarlen.. Någon som förstod var han tog vägen? Blev han uppäten eller sprang turbokaninerna hem till skogen igen? Gjorde de lite smygreklam av droger? Eller var det avskräckande reklam för droger? Även jag blev lite snurrig visst. Å visst var den överviktiga dvärgen en kusin till obelix?

Somliga sitter säkert med maraton och ser alla filmerna i ett nafs. Tyvärr tappar jag fokus genom att se förlånga filmer. The Hobbit en oväntad resa, borde haft som namn ”den oändliga resan”.

Aftonbladets reporter skriver att ”the Hobbit är hisnande” sen var han också en reporter som åkte till Nya Zeeland för att gå på bio. Nog med sågande, så dålig var den inte. Absolut inte. Men inte heller hisnande.

Betyg: L L L 3/5

20130110-204911.jpg

 

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.