the Jane Austen book club

Filmrecension: the Jane Austen Book Club.

Jag lockades av att se ytterligare en ”Jane Austen” film. Dock blev jag inte särskilt imonerad. Jag tycker att skådespelarna var riktigt dåliga. Filmen var långtråkig. Filmen handlar om en grupp kvinnor som bestämmer sig för att bilda en bokklubb, alla med vardera problem. En av kvinnorna bjuder in en man till bokklubben som rör om lite i grytan. Filmen är uppenbar och långtråkig, handlar om Austens tema äktenskap, kärlek, vänskap och moral.

Det här är en film som jag kanske skulle ha uppskattat mer om jag någon gång hade läst en Jane Austen bok. Jag har ju dock sett en del av filmerna som är baserade på böckerna och hänger hyffsat med. Filmen kanske går hem hos publiken som älskar Jane Austen, men jag föredrar orginalen framför den här.

Mitt betyg :- 0/5

Film.nu

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.