Tidningsprenumeration i julklapp

Ännu inte kommit underfull med vad du ska köpa i julklapp? Jag kan tipsa om att köpa en tidningsprenumeration i julklapp. Jag fick själv en i för tidig julklappspresent. Tusen tack. Nu kommer jag bli glad lite längre, när det dimper ner en tidning varje månad.

Faktum är att vi kanske blir tvungna att betala för tidningar och nyheter mer i framtiden. Nyligen har Alliansen kommit med förslag om att nedskärningen av produktionsstöd till kultur-tidskrifterna. Detta kommer bli tidningsdöd för många små tidningar med smal läsarkrets. Men det är lite det samma som händer i andra delar av kulturområdet. Man satsar på det som är kommersiellt gångbart.. allt annat är inget värt. Frågan är bara vem som styr vilket som är kommersiellt gångbart, som som berör lite, som är brett och inte har någon speciell målgrupp? Något som alla kan svälja? Vad händer med bredden och djupet i vår kultur?

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.