TV-serier jag gillar

Igår såg jag det åttonde avsnittet på SVT plays ”Gifta vid första ögonkastet”. Nej, det sista i serien. Det sista avsnitt på den enda serien jag följer för tillfället. Har alltid sett fram emot måndagskvällarna med att se ett avsnitt.

Nu är det dags att följa något nytt. Jag missade första avsnittet på Gotham, before Batman. Vad jag har förstått det som så handlar denna serie i flera delar om de olika karaktärerna. Bruce, catwomen, jokern.. kanske robin? Det blir att se. ”Gotham” har svensk premiär på C More Series den 25 september 21.00. Seriens finns efter det även på C More Play och hos Filmnet. Läs Expressens recension här.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.