Zalando – Sveriges roligaste reklamfilm just nu?

De flesta önskar väl att reklam mellan filmer försvann, i alla fall mängden reklam. Själv är jag ganska nöjd att kolla på webbtv, för då är reklampauserna mindre. Ibland kommer däremot ett ganska festligt inslag av reklam. Roligast reklam just nu vill jag påstå är Zalando. Tätt följt av de där damerna med rött hår. Även lillfåret från Tele2, är ganska festligt.

Vad är det som gör att reklam är bra? I fallen ovan är nog just gemensamma nämnaren humor och storytelling. Utmärkande för Zalandos reklam var att den gav ett flin på läpparna, redan vid första synen. Min vän från Norge har berättat att reklam är kult i Norge. Där har man en gala för roligaste reklamrullen under året. Undra om ovan video fick pris i Norge. Tack och lov att vi inte har det i Sverige. Även om jag faktiskt handlar på Zalando en hel del och verkligen gillar deras utbud, så är jag inte partisk. Zalandoreklamen har faktiskt varit isbrytare på en del fester och spontant kommit upp som samtalsämne. Måste vara alla marknadsförares dröm att skapa ett ”buzz” kring produkten.

Så jag ska inte vara sämre. Var det någon som läste mitt inlägg igår? Om 100 vägar till skönhet, en riktigt bra bok, när det gäller mode. Jag hoppas jag kan få min sambo att investera i ett par snygga jeans nu till sommaren. Det är tre par som går om och om och om igen i tvättmaskinen, bra att han vet vad han trivs i. Men tror snarare det är bristen på tid som gör att det inte inhandlas nya.  Har dock dåligt koll på senaste jeansmodet för killar?? Spanar. Jag tycker färgglada byxor är snyggt på sommaren. Kanske kan överraska med ett par snygga bleka jeans. Det brukar ju alltid funka. Jeans är nog det för övrig svåraste plagget att köpa både till sig själv och andra. Eller vad tycker ni?

Önskar Zalando kunde sätta upp lite mer kollage på sin sida, så man fick lite mer inspiration.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.