London baby!

I sommar blir det semester i London. Jag sitter nu och tittar på såväl flygresor som London hotell. Eftersom jag aldrig har varit där tidigare så är det väldigt svårt att veta vad det är jag söker. Det gäller att göra lite efterforskningar. Som jag har förstått det så är det bra om vi kan boka ett London city hotell, ett hotell som ligger central i stadsdelen city. Så vi får nära till alla sevärdheter.

Har ni några förslag på bra hotell?

Just nu funderar jag på om vi ska resa med barn eller utan barn. Är London en barnvänlig stad? Jag tänker mig mycket promenerande för att se London Eye, Tower Bridge, Westminister Abbey, Buckingham Palace, Big Ben, Hyde park, London zoo. Vad skulle ni besökt om ni var ett par, respektive barnfamilj? Några tips att ge?

Genom att söka på hitta hotell i London så har jag i alla fall hittat en sajt som delar upp hotellen i prisklasser, standard och placering. Kanske ska man ha lite is i magen och boka resa? Vänta tills det blir lite sämre väder i Sverige. De borde ju ha ungefär samma väder i London. Skönt om det inte är stekande hett på storstadssemester.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.