Omgiven av idioter

Jag har länge velat läsa den; ”Omgiven av idioter”. Men nu när jag har gjort ett personlighetstest via jobbet, är jag inte så länge säker. Nästa steg i analysen är att vända ut och in på sig själv och diskutera vem jag är och hur jag löser konflikter. Får huvudvärk att bara tänka på det. Känns som den rasat i pris? Eller har jag fel? Den har ju minst sagt blivit ganska ratad av beteendevetare i media. Men de som läst den, påstår ändå att den är rolig och en riktig ”ögonöppnare”. Kritiken har bestått av att författaren påstår att man är en färg, när kritiker menar att vi alla bär på alla färger men har en mer dominant. Jag tycker inte det är så stor skillnad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En annan bok som jag garanterat skulle vilja läsa är Factfulness : tio knep som hjälper dig förstå världen. Rosling är min idol, det är så otroligt synd för världen att han lämnat oss. Låt fler gå i hans fotspår.

Om Linda Schultz

Namn. Linda Schultz. Smeknamn: LS Bloggar om: Mestadels svensk film men även en del klassiker eller andra personliga favoriter.